Deelnemend bedrijf

Vreugdenhil

Eldersloo 4, Eldersloo

Vreugdenhil  Voor al uw groen is gestart  in 1999 met alleen een kwekerij. Op dit moment bestaat het bedrijf uit drie onderdelen te weten:

  • Groencentrum, hier kunt u als particulier of hovenier  naar harte lust winkelen of als u zich wilt oriënteren  gewoon even rondkijken. Afgelopen winter hebben wij onze winkel geheel opnieuw ingericht om u zo nog beter van dienst kunnen zijn. Wij hopen u te ontmoeten tijdens één van de boerenfietstochten, maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom tijdens openingstijden.
  • Kwekerij, hier kweken wij onder het label Natuurlijk Sterker, deze producten gekweekt volgens onze teeltwijze zijn gezond en sterk, waardoor ze beter aanslaan bij aanplant en minder uitval hebben.  Een goede bodembiologie is de basis voor Natuurlijk Sterker.  Er wordt  geen chemische bestrijdingsmiddel en of kunstmest  gebruikt.
  • Tuininrichting , dit onderdeel  biedt u alles om de tuin welke u wenst  te realiseren, vanaf  het ontwerpen en inplanten van uw tuin tot het bouwen van een schuur, schutting, pergola en-of overkapping. Ook voor de aanleg van uw bestrating bent u bij ons aan het juiste adres. 


Op onze website www.vreugdenhilvooraluwgroen.nl kunt u alles over ons vinden.
Vreugdenhil voor al uw Groen.