Deelnemend bedrijf

Summer Stables

Vredenheim 3, Vredemheim

Op dit paardenbedrijf worden er paarden gefokt, zijn er mogelijkheden voor pensionstalling en is dit een fijne locatie om te werken met het paard in alle facetten. Zo beleven ruiters veel rijplezier in de buitenrijbaan, de galopbaan, de binnenbak en de crossbaan waar gesprongen kan worden over de natuurlijke elementen.  Er “wonen” hier zo’n 40 paarden waarvan er met 4 merries gefokt wordt. Ga maar eens op zoek naar de veulens en wandel heerlijk over de galopbaan door de landerijen met de paarden!

Alle dieren en ook geregeld hun mensen komen regelmatig op de foto door Nathasja Oost (Tink’s Hobby Fotografie). Zo is ook de foto met merrie en veulen door haar gemaakt.

Er is op deze locatie ook mogelijkheid tot het trainen en behandelen van je paard door Anne van den Eerenbeemt. Zij is dierenfysiotherapeut voor mens en dier (honden en paarden). In haar behandeling maakt zij o.a. gebruik van de aquatrainer voor paarden. Dit is een goede afwisseling in de training zowel voor het gezonde sportpaard als voor revalidatie. De aquatrainer verbetert de coördinatie, balans en mobiliteit van het paard. 

Joyce Sijbring zet op deze locatie paarden in om mensen te coachen. Paarden spiegelen waardoor je snel tot de kern van uitdagingen komt bij mensen. Wist je dat 1 sessie met het paard gelijk staat aan 4 tot 5 normale coaching sessies? In kuddes staat veiligheid hoog in het vaandel, hoe lekkerder je in je vel zit des te veiliger je kudde. Paarden oordelen niet waardoor er een gemakkelijke opening komt om met uitdagingen aan de slag te gaan.

Summer Stables: www.summerstables.com
Anne van den Eerenbeemt: www.dierfysiotherapieanne.nl
Senchi: www.gezins-coaching.nl