Home

Deelnemers

Locaties

Fietsverhuur

Links

Contact

 


 

Deelnemende bedrijven

De deelnemende bedrijven zijn:

 


 

Tuinplantenkwekerij Vreugdenhil

Vreugdenhil Tuinplantenkwekerij is gestart in 1999 en is een echt familiebedrijf geworden. Naast Jan en Nel werken de twee zoons Johan en Frank mee in het bedrijf.  Onze hoofdactiviteit  is  het op zo biologisch mogelijke wijze telen van heesters, vaste planten, coniferen en sparren. Ook op voorraad in het seizoen zijn fruitbomen,  kleinfruit, rozen, één jarig perkgoed, laanbomen, bosplantsoen en groenteplantjes.
Het bedrijf bestaat uit drie locaties te weten: 1. Groencentrum (verkooplocatie) bij de tuinhal, hier staat onze voorraad van planten in pot op een containerveld, coniferen en bomen in een inkuilvak, bomen in een kuip aan de lijn en vaste planten, grassen en kruiden op kweektafels.  2. De kwekerij aan de Heetharen waar we grotere solitaire coniferen, buxus , haagconiferen en diverse soorten laurier kweken . Op deze kwekerij proberen wij zo veel mogelijk zonder chemische middelen te telen, over deze manier van telen kan Johan u tijdens de rondleiding op ons bedrijf op Eldersloo van alles vertellen. 3. Locatie is waar we sparren kweken , die vooral in de kerstperiode verkocht worden.
We streven ernaar ieder jaar weer nieuwe ontwikkelingen door te voeren in de teelt, afzet van onze planten  en aankleding van ons groencentrum. Speerpunten de komende jaren zijn het door ontwikkelen van de biologische teeltwijze en het professionaliseren van de verkoop door middel van een nieuwe website te weten www.vooraluwgroen.nl .  We hopen u te ontmoeten tijdens de boerenfietstocht, maar vooral na deze kennismaking hopen we u nog vaker te ontvangen op ons bedrijf.
Zie ook:

Familie Vreugdenhil.

Tuinplantenkwekerij Vreugdenhil
Eldersloo 4
9453 VD Eldersloo
Telefoon: 0592-243795
Internet: www.tuinplantenkwekerijvreugdenhil.nl